Workshop Psychologische Veiligheid

Durf jij vrijuit je mening te geven in een vergadering? Hoe inclusief is jouw organisatie? Worden gemaakte fouten besproken en wordt ervan geleerd? Dit zijn allemaal vragen die te maken hebben met psychologische veiligheid. Op dit moment een hot item in de media: een verziekte werksfeer bij NOS Sport, een sfeer van tirannie bij De Wereld draait door en een Minister van Onderwijs die af en toe ontploft.

Psychologische veiligheid is een belangrijk aspect binnen organisaties, waarbij de aandacht uitgaat naar het emotionele en mentale welzijn van medewerkers. Het creƫren van een psychologisch veilige werkomgeving betekent dat medewerkers zich respectvol en in vertrouwen kunnen uiten, zonder angst voor negatieve gevolgen voor hun loopbaan of reputatie. Dit leidt tot een grotere betrokkenheid, verhoogde productiviteit en een positieve bedrijfscultuur. Teams functioneren beter wanneer er een sfeer van psychologische veiligheid heerst.

Truuke en Margreet geven deze workshop in-company of op een te kiezen locatie, custom made. Interesse? Neem contact met ons op: https://hansinkwestermann.nl/contact-2/