Nieuws

Week van de Loopbaancoach 18 t/m 22 september 2023

Een Noloc ontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen voor zowel werknemers als organisaties. Het stelt werknemers in staat om met een deskundige en ervaren coach hun potentieel te bespreken en interne mobiliteit te verkennen. En omdat voor organisaties gemotiveerde medewerkers van onschatbare waarde zijn, is het wellicht een goed idee om een onafhankelijk en gecertificeerd specialist, zoals een Noloc coach, daarbij advies te laten geven. Want door aan te sluiten op de interne motivatie van werknemers ontstaat er meer betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid. 

Uiteraard doe ik ook graag mee met de Week van de Loopbaancoach. Neem contact met mij op voor een gratis ontwikkelgesprek, 06-53194023!

 

 

Workshop Psychologische Veiligheid 3 juni 2023

Op 3 juni 2023 gaven Truuke en Margreet een workshop Psychologische Veiligheid. We waren te gast bij Hotel Zuiderduin op uitnodiging van IMA – International Management Assistant. Hieronder een impressie (en korte video!).

  video

 

Psychologische Veiligheid (mei 2023)

Een belangrijk onderwerp voor iedere organisatie. Hansink & Westermann geeft incompany workshops over dit onderwerp. Meer info: https://hansinkwestermann.nl/workshop-psychologische-veiligheid/

 

Interessant artikel uit de Volkskrant over burn-out