Wie zijn we

Margreet Hansink en Truuke Westermann hebben elkaar leren kennen tijdens hun psychologie studie. Interesse voor mens en gedrag is hetgeen ons bindt. Door onze diverse achtergrond vullen wij elkaar goed aan. Voor ons staat de mens centraal in het coachingsproces. Vanuit jouw sterktes en zwaktes gaan we met gesprekken, oefeningen en huiswerkopdrachten aan de slag om ervoor te zorgen dat jij antwoord krijgt op jouw coachingsvraag.

Graag stellen we ons nader aan je voor:

Margreet Hansink (1965)

Ik ben al jaren werkzaam in de werving & selectiebranche, vanaf 1997 met mijn eigen bedrijf, Hansink & De Looper. Coaching is altijd onderdeel geweest van mijn werkzaamheden. Naast diverse opleidingen op het gebied van gesprekstechnieken ben ik gecertificeerd NLP Master en heb ik mijn studie psychologie afgerond, Arbeid en Gezondheid. Ik ben geregistreerd loopbaancoach bij NOLOC.

Truuke Westermann (1962):

Ik ben vele jaren als verpleegkundige werkzaam geweest op verschillende (leidinggevende) posities. Ik heb de opleiding tot professioneel coach gevolgd (ICM, geaccrediteerd door ST!R en Nobco) en de bachelor Psychologie nagenoeg afgerond. Ik ben werkzaam bij de Landelijke Luisterlijn enĀ als zelfstandig coach.