Referenties

Hieronder vind je een aantal referenties van coachees die een traject bij ons hebben gevolgd.


Toen ik bij Margreet startte met mijn jobcoach traject waren er veel dingen die ik zelf niet helder had of niet goed kon benoemen. Waar ben ik goed, in wat wil ik, wat vind ik leuk?

Margreet heeft mij de juiste handvatten en opdrachten gegeven om de antwoorden hierop te vinden. Aan het einde van het traject was het mij heel duidelijk welke functie ik ambieer en bij welk soort bedrijf, met welk type mensen en in welke cultuur ik wil werken. 
Ik vind het heel krachtig dat Margreet je begeleidt op objectieve wijze. Zij zorgt ervoor dat het jouw zoektocht en jouw antwoorden zijn en laat deze niet door haar eigen ideeën kleuren. Daarnaast fungeert zij als klankbord bij alle vragen en twijfels die je hebt en weet je daarin steeds weer op weg te helpen. Kortom Margreet is een topcoach!
En, o ja! Die functie bij dat leuke bedrijf met die leuke mensen en passende cultuur heb ik gevonden!

Lucie


Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Margreet.

Gedurende de coaching sessies met Margreet heb ik een goed beeld kunnen krijgen van mijn karaktereigenschappen en de sterke en zwakke kanten die mij helpen of tegenwerken. Margreet moedigt je aan naar jezelf te kijken en begeleidt je bij de vorming van inzichten over jezelf en de mogelijkheden die daaruit voortvloeien. Dankzij de gesprekken met Margreet heb ik een aantal zaken voor mezelf op een rijtje kunnen zetten en ben ik me bewust geworden van veranderingen die ik moet aanbrengen, zowel op zakelijk gebied als in mijn persoonlijke leven.

Margreet is enthousiast en empatisch en stelt mensen gauw op hun gemak.

Saskia


 

Margreet heeft mij geholpen weer opnieuw te zien wat voor mij belangrijk is in een baan. In enkele sessies en met interessante en verrassende huiswerkopdrachten, liet zij mij zelf concluderen waar mijn kracht ligt en hoe ik die het beste in kan zetten in mijn werk. En hoe ik mijn werk zélf interessant kan houden, ook nu ik al weer jaren bij hetzelfde bedrijf werk. We hadden een goede klik, ik vertrouwde Margreet volledig en enkele van haar opmerkingen en tips zullen me voor altijd bijblijven.

Diana